Χαρακτηριστικά

Ιδιαίτερα πλεονεκτήματα...

Όλα τα κεριά κορμοί της Joy Candle διαθέτουν τις παρακάτω δυνατότητες.
Image

Τηλεχειρισμός με τρεις δυνατότητες λειτουργίας:
1. Δυνατότητα λειτουργίας On-Off του κεριού,
2. Δυνατότητα λειτουργίας On-Off του αρώματος του κεριού,
3. Δυνατότητα λειτουργίας On-Off του χρονοδιακόπτη του κεριού.

Image

Ο χρονοδιακόπτης σας δίνει τη δυνατότητα το κερί Joy Candle να σβήσει μόνο του μετά από 6 ώρες λειτουργίας και να ανάψει ξανά την επόμενη μέρα την ίδια ώρα, δηλαδή μετά από 18 ώρες που ήταν κλειστό.

Image

Η μπαταρία που χρησιμοποιούμε στη Joy Candle είναι λιθίου επαναφορτιζόμενη με ενσωματωμένη προστασία υπερφόρτισης και δίνει στα κεριά Joy Candle δυνατότητα αυτονομίας έως και 60 ώρες.

Image

Το καλώδιο που χρησιμοποιούμε στη Joy Candle με θύρα USB είναι χαμηλής τάσης (5V) και μπορεί να τροφοδοτήσει μέχρι κα 3 κεριά. Επιπλέον όταν έχετε τοποθετήσει τη μπαταρία λιθίου στα κεριά Joy Candle, συνδέοντας τα με το καλώδιο ταυτόχρονα φορτίζετε και τις μπαταρίες τους.

Image

Τα κεριά Joy Candle είναι τα μόνα που σας δίνουν και τη δυνατότητα αρωματισμού του χώρου σας. Χωρίς κανένα άρωμα στην παραφίνη των κεριών μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα 7 διαφορετικά αρώματα αυτό που ταιριάζει στο χώρο και στη διάθεση σας. Είναι φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας αιθέρια έλαια και διαρκούν έως και 2 μήνες (ανάλογα με τη χρήση).

Newsletter

Subscribe to our newsletter

We do not spam!

Please publish modules in offcanvas position.